Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Euteh Grup Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Produse brazare Fontargen
Brand
FONTARGEN Germania
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Electrozi / baghete brazare:
- aliaje cupru fosforos
- aliaje cu argint
- aliaje brazare fonta
- baghete brazare aluminiu

Importator/distribuitor la nivel national de consumabile de sudare si brazare.

Suntem specializati in oferirea de solutii tehnice complexe, avand efectiv posibilitatea de a oferta o gama completa de consumabile atat in domeniul sudarii cat si a brazarii.

Consideram ca putem oferi printre cele mai bune rapoarte pret/calitate din piata din Romania pentru consumabilele speciale de sudura si brazare, avand posibilitatea de a oferi clientilor nostrii suport tehnic specializat in aplicatii de sudura/brazare complexe, datorita experientei personalului nostru doar in acest domeniu specializat.

Suntem unic reprezentant in Romania a mai multi producatori specializati in oferirea de consumabile complexe:

Producator de peste 60 de ani de electrozi speciali - gama completa de electrozi de sudare cu solutii tehnice extrem de competitive pe aplicatiile de durificare si mentenanta, reparatii oteluri scule, inox-uri, aliaje nichel, aliaje speciale, fonte, aluminiu, cupru, etc

Producatori europeni de sarme de sudare TIG/MIG/SAW (de la sarme nealiate pana la inox-uri speciale, aluminiu, inconel, nichel, cupru, incarcari dure, etc)

Producator de renume de sarme tubulare, specializat in aplicatii de incarcare dura, sarme tubulare inox, fonte, nichel, etc.

Oferim gama completa, inalt calitativa de consumabile brazare: aliaje de alame, cupru, argint, aluminiu, fluxuri.

Oferim solutii tehnice si consultanta gratuita pentru absolut orice aplicatie care implica brazare si sudare. Oferim doar materiale de inalta calitate si avem posibilitatea de a oferi conditii comerciale avantajoase distribuitorilor.

Recomand sa directionati acest e-mail catre colegii d-voastra implicati in procesul de achizitie sau tehnic, deoarece garantam unul dintre cele mai bune rapoarte pret/calitate din piata.

Ne aratam interesul de a trimite mostre gratuit pentru testare daca ne furnizati informatii despre consumabilele de sudare sau brazare utilizate in activitatea Dvs.
Din Gura in Gura